Tineri din Gorj, la Festivalul Internațional de Folclor

Novăcenii de la Ansamblul "Nedeia" participă, în aceste zile, la Festivalul Internațional de Folclor "Peștișorul de aur". Competiția are loc la Tulcea și, în concurs, s-au mai înscris ansambluri din Turcia, Bulgaria, Mexic sau Macedonia. 


"Două zile de foc la Festivalul Concurs International de Folclor "Peștisorul de aur" - Tulcea - 2022! După o evolutie remarcabilă în cadrul concursului, ansamblul novăcean, reprezentant al judetului Gorj, a fost selectat alături de alte 3 ansambluri din Iași, Olt și Satu Mare pentru a prezenta un moment artistic în cadrul Galei laureaților pentru ansamblurile folclorice românești, alături de ansambluri folclorice din Macedonia, Turcia, Ucraina, Bulgaria si Mexic. 


Nu stim rezultatul concursului, dar suntem mulțumiti că am atins o asemenea performanță ținând cont de calitatea reprezentațiilor artistice ale tuturor formatiilor prezente în concurs. Felicitări organizatorilor și tuturor participanților", a fost mesajul Elenei Basarabă, directorul Casei de Cultură din Novaci, si cea care coordonează Ansamblul "Nedeia" din oraș. 

Vizualizări: 2,389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: