Tineri din Stejari, la furat de ţigări

Polițiștii din  Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Craiova, administrator al unei societăți comerciale cu punct de lucru în comuna Stejari, cu privire la faptul că persoane necunoscut ar fi sustras mai multe bunuri din magazin.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că autorii ar fi pătruns în incinta magazinului, de unde ar fi sustras mai multe pachete de ţigări şi alte bunuri, prejudiciul fiind în curs de estimare.

În urma activităţilor de cercetare desfășurate de polițiști, au fost identificaţi doi tineri de 19 și 27 de ani, ambii din comuna Stejari, fiind cercetați pentru săvârșirea infracţiunii de furt calificat.

În baza probatoriului administrat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, a tânărului de 27 de ani, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Vizualizări: 797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: