Tinerii care au înjurat polițiști la Stănești sunt luptători profesioniști. Rămân în arest!

Cei doi tineri buzoieni care au fost implicați într-un scandal violent în comuna gorjeană Stănești vor sta o lună după gratii. Este decizia luată luni de judecătorii Tribunalului Gorj, sentința fiind definitivă.

Ionuţ-Eugen Chiagă este cercetat pentru comiterea a două infracţiuni de ultraj, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, pentru ameninţare, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Prietenul său, Cosmin-Alexandru Radu, este acuzat de două infracţiuni de ultraj, o infracţiune de lovire sau alte violenţe, două infracţiuni de ameninţare, una de violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei doi vor sta după gratii până pe data de 14 iulie. „Respinge contestaţiile formulate de către contestatorii - inculpaţi Chiagă Ionuţ - Eugen, Radu Cosmin – Alexandru şi Andriţoiu Ion, împotriva încheierii nr. 14 din data de 15.06.2020 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Tg – Jiu, ca nefondate. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă contestatorii la câte 100 lei cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă”, a decis Tribunalul Gorj.

Tinerii de 23 și 28 de ani au fost la un pas să se ia la bătaie cu cei doi polițiști trimiși să aplaneze un conflict iscat într-un magazin sătesc. Proprietara localului a refuzat să le vândă alcool celor doi agresori, iar de aici a pornit scandalul.

În arest la domiciliul său din Stănești va sta și complicele celor doi scandalagii, bărbatul fiind cercetat pentru distrugere şi favorizarea făptuitorului. Ion Andrițoiu este acuzat că a tăiat cu un clește cătușele unuia dintre tinerii implicați în scandal.

Potrivit presei buzoiene, Chiagă este luptător K1, iar amicul său, Cosmin-Alexandru Radu, a fost condamnat definitiv, în 2016, la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și proxenetism. Gruparea se ocupa cu racolarea de tinere și transportarea lor în Spania, Elveția și Germania, în vederea exploatării sexuale.

Vizualizări: 5,889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: