Tinerii de la Neversea au scandat: PSD, ciuma roșie. Motivul!

Un incident a avut loc duminică seară la Festivalul Neversea, desfăşurat pe o plajă din Constanţa, în timpul recitalului lui Grasu XXL. 

Cântăreţul a formulat injurii, la un moment dat, în timpul unei piese, la adresa Guvernul României, iar după câteva minute scena a rămas fără curent şi sunet, moment în care spectatorii au scandat "PSD, ciuma roşie". Apoi, cineva a urcat pe scenă şi a spus celor prezenţi : "Sper să fie o problemă de jos şi nu de sus".

A urmat o pauză de aproximativ 40 de minute , după care Grasu XXL şi-a continuat showul.

La finalul recitalului, Grasu XXL a spus celor prezenţi: "Mă uit aşa la voi şi eu văd speranţă. Cred că noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta. (…) Nu mă interesează politica, nu m-a interesat niciodată, dar ce ştiu este că energia asta o să salveze România. Trebuie să ştiţi că în lumea asta plină de ură, de igoranţă, până la urmă, doar dragostea învinge”, a spus Grasu XXL.
Directorul de marketing al festivalului, Edy Chereji, a declarat că a fost o problemă legată de un generator care s-au defectat. Chereji a precizat că organizatorii festivalului Neversea nu fac politică.

Festivalul Neversea are loc între 5-8 iulie pe plaja Modern din Constanţa şi se află la a doua ediţie.

Vizualizări: 1,321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: