Tinerii din Târgu Jiu vor skatepark. Rampele actuale, realizate greșit

Mai mulți tineri din Târgu Jiu, pasionați de skateboard și trotinete, cer să fie reabilitate zonele unde ei își petrec timpul. Aceștia atrag atenția că multe dintre rampele din oraș sunt realizate greșit sau amplasate unde nu trebuie și mai mult îi pun în pericol pe cei care practică astfel de sporturi.

Tinerii de la Urban Sports Târgu Jiu au anunțat că au demarat un proiect de reabilitare a skatepark-ului din oraș, dar au nevoie și de sprijinul autorităților locale pentru ca acesta să nu rămână un pericol cum sunt multe zone din Târgu Jiu unde tinerii pasionați de trotinete și skateboard petrec majoritatea timpului.

Aceștia au atras atenția că multe rampe nu sunt puse unde trebuie și nici nu sunt corect amplasate. Ei au explicat că își doresc un loc unde să poată merge să se distreze fără să deranjeze pe altcineva, dar să fie și în siguranță. “Recent am dat start unui proiect de reabilitare a "skatepark-ului" din Târgu Jiu! Zilnic apar tineri ce doresc sa practice un sport urban ce implica skateboarduri, bmx-uri, trotinete etc. Am realizat un eveniment și pe Facebook, dar și pe Instagram prin care dorim sa facem publica dorința noastră de a avea un loc special dedicat nouă, unde să nu deranjăm pe nimeni și unde sa nu fim deranjați! Skatepark-ul din Târgu Jiu este in acest moment existent însă, cu rampe realizate și amplasate greșit, care ne încurcă din a practica aceste sporturi în condiții optime”, se arată într-un comunicat al celor de la Urban Sports Târgu Jiu.

Vizualizări: 711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: