Tinerii jucători de la Gilortul Cărbuneşti au oferte

Gilortul Târgu Cărbuneşti a încheiat pe podium prima parte a sezonului, după o serie de meciuri foarte bune. După primele 10 etape disputate în 2020, jucătorii pregătiţi de Florin Popete au început deja să primească oferte de a pleca la formaţii mai bine cotate.

Gilortul Târgu Cărbuneşti a reuşit un sezon mult mai bun faţă de precedentul, în care  revenea în Liga 3. Echipa pregătită de Florin Popete din vara anului trecut a înregistrat cinci victorii şi două remize în prima parte a campionatului în care nu a pierdut decât trei meciuri. În clasament gorjenii sunt la egalitate de puncte cu echipa a doua a celor de la Gaz Metan Mediaş, formaţie aflată pe locul doi în clasamentul seriei.

Rezultatele au fost cu atât mai bune cu cât au fost reuşite cu o echipă tânără, cu foarte mulţi juniori în lot. Jocul bun prestat de tinerii din lot au atras atenţia altor formaţii care îi caută acum pe jucători. Antrenorul Florin Popete a spus că nu se va opune plecării  dacă ofertele vor veni de la echipe mai bine cotate decât Gilortul: „Cred că avem jucători destul de valoroși, de doi-trei jucători s-au interesat și alte formații. Mă bucur foarte mult dacă băieții vor pleca mult mai sus. Sunt foarte mulțumit pentru că am putut să-i ajut. De veniri n-am discutat încă, dar va veni și această discuție și vom pune totul pe hârtie”.

Mulţi dintre jucătorii promovaţi de Florin Popete în meciurile din acest sezon au fost debutanţi în Liga 3. Chiar şi fostul pandur a fost la debutul pe banca unei echipe din Liga 3, anterior el fiind jucător la echipa din Cărbuneşti şi antrenor la juniorii clubului Pandurii.

Vizualizări: 4,642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: