Universitatea Craiova şi-a reluat antrenamentele cu trei absenţi

Universitatea Craiova s-a reunit chiar a doua zi din noul an pentru a relua pregătirea. Antrenorul Corneliu Papură nu a avut tot lotul la dispoziție, trei jucători de bază fiind absenţi.

Universitatea Craiova a reluat pregătirea pentru partea a doua a sezonului chiar a doua zi din an. Alb-albaștrii s-au reunit sâmbătă, la ora 14.30, în cantonamentul din Lunca Jiului, unde s-au pregătit sub comanda lui Corneliu Papură.

Oltenii nu s-au putut baza la primul antrenament din 2021 pe portarul Mirko Pigliacelli, fundașul Stephane Acka și mijlocașul Reagy Ofosu dar cei trei au lipsit motivat.

Doar zece zile de vacanţă au avut jucătorii de la Universitatea Craiova în această iarnă în care s-a dat mai devreme decât de obicei startul pregătirii pentru partea a doua a sezonului. Alb-albaştrii au fost  convocaţi pentru un prim antrenament pe 2021, în complexul din Lunca Jiului, acolo unde singura noutate a fost cea din staff-ul tehnic.

De la primul antrenament au lipsit trei dintre străinii din lot, Mirko Pigliacelli, Reagy Ofosu şi Stephane Acka, care au fost învoiţi pentru a petrece Sărbătorile alături de familii şi apropiaţi, în condiţiile în care ei nu mai avuseseră această ocazie de aproape un an de zile. Sunt şanse mici ca ivorianul Acka să nu mai revină printre alb-albaştri, agentul său ocupându-se să-i găsească un alt angajament începând din iarna aceasta.

Cornel Papură a avut alături un nou antrenor secund, Octavian Benga (40 de ani), cel care a fost principal la ASU Poli Timişoara.

Octavian Benga l-a înlocuit pe Gigi Ciurea, fostul jucător al Ştiinţei din anii 90, la care Papură a renunţat. În schimb, în staff au rămas ceilalţi secunzi, Dragoş Bon şi Robert Tufişi, antrenorul cu portarii.

Vizualizări: 628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: