Alionescu e convins că echipa e pe drumul bun

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu nu au avut vancaţă de iarnă şi s-au antrenat continuu de Sărbători. Antrenorul Claudiu Alionescu se declară mulţumit de jocul echipei şi crede că este pe drumul cel bun.

Chiar dacă nu au avut meciuri la cel de-al treilea turneu, baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au continuat antrenamentele pentru turneul numărul patru, programat pe 6-7 ianuarie. La turneul doi, care a avut loc la Târgu Jiu, jucătorii pregătiți de Claudiu Alionescu au reușit o victorie spectaculoasă în meciul cu Steaua, acest joc dând speranțe antrenorului gorjean.

După părerea antrenorului Claudiu Alionescu, defensiva a fost cea care a funcționat bine la acest ultim turneu.  „Noi am demonstrat că suntem capabili de a face față Ligii Naționale prin jocul pe care l-am prestat și prin victoria obținută cu Steaua. Am făcut un joc de echipă excelent, în special din punct de vedere defensiv. Ofensiva eram sigur că se va schimba, în momentul în care vor reveni jucătorii care au absentat. Am avut și avantajul terenului propriu și am profitat de el”, a spus Alionescu, convins că echipa este pe drumul cel bun: „Am spus-o de la început, din momentul în care vom avea tot roster-ul complet vom avea altă față. Ne-au lipsit mulți jucători în meciurile din cupă și din turneul trecut”.

Afectată de infectările de coronavirus, la debutul noului sezon, echipa a avut un start mai dificil. Dar după ce problemele de lot s-au rezolvat jocul celor de la CSM Târgu Jiu a fost în creştere, echipa reuşind şi o primă victorie foarte importantă.

Vizualizări: 235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: