Minerul Motru a intrat fără datorii în 2021

Clubul Sportiv Minerul Motru nu mai are nicio datorie de achitat către furnizori și angajați, a informat Primăria Motru, care a preluat clubul sportiv local. Scăpat acum de datoriile acumulate timp de mai mulţi ani, clubul din Motru poate să se ocupe de reînfinţarea echipei locale de fotbal.

Primăria din Motru încearcă, încă din 2020, să salveze clubul local Minerul Motru şi să reînvie tradiţia fotbalului motrean. Minerul Motru a fost desfiinţată din cauza problemelor financiare de la club, dar acum datoriile au fost achitate şi echipa va fi sprijinită de primărie.

Clubul Minerul Motru a fost preluat de către primăria locală care are în plan şi reînfiinţarea echipei de seniori. „După mulți ani, clubul sportiv pornește cu dreptul în noul an. Au fost achitate toate restanțele către furnizori, dar și drepturile salariale la zi. 2021 este o mare provocare pentru responsabilii clubului, miza obligatorie fiind înființarea echipei de fotbal. Motru are nevoie de sport!”, a fost mesajul transmis de edilul Cosmin Morega conducerii clubului.

Clubul Minerul Motru, înființat în 1962, ar putea avea echipă de seniori chiar din acest an, în funcţie de cum se vor putea desfăşura competiţiile la nivel local şi cât de bine se vor descurca responsabilii clubului cu selecţia de jucători.

Minerul Motru a evoluat în Liga 2 în sezonul 2013-2014, când a retrogradat la finalul sezonului de pe ultimul loc din Seria a 2-a, atunci când CSU Craiova promova în prima ligă. De atunci au urmat doi ani de chin în Liga 3, în cele din urmă echipa desființându-se în anul 2016. De atunci clubul a mai funcţionat doar cu câteva grupe de copii şi juniori.

Galerie foto


Vizualizări: 802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: