Un fost atacant de la Pandurii revine în Liga 1

Fostul atacant al echipei Pandurii din 2016, Liviu Antal, a revenit în Liga 1 şi a semnat cu UTA Arad. Acesta s-a declarat fericit că va evolua pentru o echipă de tradiție a fotbalului românesc.

În 2016, Liviu Antal a evoluat la Pandurii Târgu Jiu, calificându-se cu echipa gorjeană şi jucând în preliminariile UEFA Europa League, în meciurile cu Maccabi Tel Aviv. Ulterior acesta a plecat la CFR Cluj şi de acolo la Vilnius. Ultima echipă pentru care a evoluat Antal este Zalgiris, liderul din prima ligă lituaniană. Cu gruparea din Vilnius, fostul pandur și-a trecut în palmares trei trofee, Cupa Lituaniei (2019), titlul național și Supercupa Lituaniei (ambele în 2020).

Atacantul s-a declarat fericit că a semnat cu o echipă de tradiție a fotbalului românesc. Acesta susține că atât antrenorul Laszlo Balint, cât și conducerea celor de la UTA Arad l-au dorit mult. „Mă bucur că sunt aici. Am ajuns la un club cu o istorie mare, mă bucur că cei din conducere şi cu «mister» m-au dorit mult, iar acest lucru e foarte important pentru un jucător. Sper să ne îndeplinim obiectivele. Va fi un sezon greu, dar sper ca la sfârşitul sezonului să ajungem acolo unde ne dorim cu toţii”, a declarat Liviu Antal, la prezentarea oficială.

Concordia Chiajna, FCM Târgu Mureș, Oțelul Galați, FC Vaslui, Genclerbirlgi, Jerusalem, Hapoel Tel Aviv, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj și Zalgiris sunt echipele la care a activat Liviu Antal în cariera sa.

Vizualizări: 712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: