Craiova s-a răzgândit, Andrei Ivan nu pleacă în Liga 1

Andrei Ivan nu mai ajunge la FC Argeș sub formă de împrumut, cum s-a discutat la nivel de cluburi la finalul anului 2020. Mihai Rotaru spune că Ivan are o anumită cotă şi nu ar putea fi împrumutat decât la echipe din afara ţării.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a decis să refuze împrumutul lui Andrei Ivan la FC Argeș, după ce s-a discutat mult pe acest subiect în ultimele zile. Conducătorii Universităţii Craiova şi cei de la FC Argeş au demarat discuţii pentru ca anumiţi jucători din Bănie să meargă sub formă de împrumut la gruparea din Trivale în partea a doua a sezonului.

Printre cei doriţi de piteşteni se număra şi Andrei Ivan, jucător pentru care Craiova a renunţat la 1 milion de euro pentru a-l repatria. Patronul Mihai Rotaru a refuzat însă împrumutul lui Andrei Ivan la FC Argeș spunând că: „Are o anumită cotă, un nivel”. Finanţatorul oltenilor a intervenit în exclusivitate pentru ProSport și afirmă că, în ciuda interesului mai multor echipe, inclusiv FC Argeş, pentru a-l avea în lot pe Ivan, nu l-ar ceda sub formă de împrumut pe atacantul de 24 de ani decât peste hotare, considerând că acolo ar putea fi o rampă de relansare a jucătorului, asta în cazul în care nu s-ar reuşi acest lucru chiar la Universitatea Craiova, în restul acestui sezon.

„Ni s-au solicitat anumiţi jucători sub formă de împrumut, dar nu-l vom lăsa pe Ivan la Piteşti. Cu tot respectul pentru Argeş sau alte echipe din Liga I, dar cred că, dacă s-ar pune problema unui împrumut, Ivan ar pleca numai în străinătate, să zicem în Major League Soccer sau în ţările arabe. Nu este vorba de bani, ci de faptul că Ivan are totuşi o anumită cotă şi a jucat la un anumit nivel”, a declarat Mihai Rotaru pentru ProSport.

Mihai Rotaru are în continuare încredere că Andrei Ivan poate reveni la forma care l-a consacrat şi spune că perioada mai slabă pe care o parcurge Ivan este cauzată şi de comentariile negative la adresa sa venite din partea suporterilor.

Vizualizări: 2,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: