Tismana: Primarul şi consilierii anunţă azi dacă pleacă din PP-DD

Sfârşit de săptămână decisiv pentru primarul oraşului Tismana şi pentru cei cinci consilieri locali PP-DD. Marian Slivilescu spune că organizaţia locală se va întruni vineri, cel mai târziu sâmbătă, pentru a discuta şi a stabili dacă atât el cât şi consilierii locali vor părăsi partidul cu care şi-au câştigat mandatul în 2012.

Zilele rămase până la încheierea perioadei de 45 de zile în care aleşii locali îşi pot schimba orientarea politică deja se pot număra pe degete. De acest lucru este conştient şi primarul PP-DD de la Tismana, Marian Slivilescu, care anunţă că la sfârşitul acestei săptămâni va decide împreună cu organizaţia locală a partidului dacă atât el, cât şi consilieri locali pepededişti vor deveni independenţi sau vor merge la PSD.

Edilul spune că tinde spre a schimba orientarea politică. „Este destul de încurcată treaba. Se aproprie termenul. Vom avea în această săptămână o adunare a biroului organizaţiei locale şi vom discuta. Văd că s-a destructurat la nivel judeţean organizaţia, vedem ce mai putem face şi noi. Ne vom întâlni vineri seara sau sâmbătă dimineaţa, în funcţie de cum pot oamenii. La începutul săptămânii viitoare cred că putem să luăm o hotărâre pe care o vom şi comunica. Variantele sunt să continuăm la PP-DD sau să trecem la alt partid. La nivel de organizaţie judeţeană, datorită plecărilor masive, partidul a slăbit foarte mult. Nu ştim cât sunt de adevărate zvonurile că au mai fost deja plecări care n-au fost anunţate. Va trebui să ne gândim serios”, a declarat primarul Marian Slivilescu.

Consiliul Local Tismana este compus din 15 consilieri.  Conform site-ului primăriei, cei 5 de la PP-DD sunt: Nicolae Brînzan, Dumitru Drumen, Ion Georgescu, Alexandru Grecescu şi Gheorghe Sarcină.     

MIGRAŢIE

Tot mai mulţi consilieri locali profită de legea traseismului politic şi aleg să meargă pe mâna PSD în campanie. Un consilier PP-DD de la Scoarţa şi-a anunţat migrarea la PSD, în timp ce un alt consilier PP-DD de la Novaci a trecut independent. (C.N.)

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: