Titularii din Supercupă, menajaţi de Ouzounidis cu Pandurii

Universitatea Craiova a menajat jucătorii care au evoluat titulari în meciul din Supercupa României în amicalul disputat duminică cu Pandurii. Chiar şi cu rezervele pe teren, echipa lui Marinos Ouzounidis s-a impus cu scorul de 7-0.

Alexandru Mărieş, jucătorul adus de Universitatea Craiova în vara aceasta de la Comuna Recea, a deschis scorul, în minutul 9 al amicalului cu Pandurii iar croatul Ivan Mamut a făcut 2-0, transformând un penalty obţinut de Gustavo.

Intrat pe parcursul amicalului cu Pandurii, Jovan Markovic, cel care a transformat cu emoţii un penalty în Supercupa României, a reuşit un hattrick iar pe final, au mai punctat Vasile Constantin şi Atanas Trică-Balaci.

Titularii din seara precedentă, din Supercupa României, au fost menajaţi de Marinos Ouzounidis. În schimb, au evoluat jucătorii care au intrat pe parcursul duelului cu CFR Cluj, de pe Arena Naţională, câştigat de olteni cu 4-2, după executarea loviturilor de departajare. Universitatea Craiova a început meciul cu: Lazar – Vlădoiu, Găman, Mitran, Benga – Bic, Screciu – Gustavo, Fedele, Mărieş – Mamut. Au intrat pe parcurs: Markovic, Vasile Constantin, Atanas Trică, Neţoiu, Danciu, Croitoru, Sala.

Vizualizări: 837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: