Pandurii, zdrobită de câştigătoarea supercupei în primul amical al verii

Pandurii Târgu Jiu a fost zdrobită de Universitatea Craiova în primul amical al gorjenilor din această vară. Câştigătoarea Supercupei României a administrat un scor de 7-0 echipei gorjene aflate acum în curs de formare, chiar dacă nu a jucat cu titularii care evoluaseră cu o zi înainte contra celor de la CFR Cluj.

Aflaţi la începutul pregătirii de vară şi cu un lot neconturat încă, cei de la Pandurii erau victime sigure contra unei echipe a Universităţii Craiova aflate pe val după ce a câştigat Supercupa României în meciul disputat sâmbătă, pe Arena Naţională. Şi chiar dacă nu au jucat cu titularii din supercupă, oltenii din Bănie s-au impus fără probleme, cu scorul de 7-0, Craiova fiind la final de pregătire de vară şi venind acum după un stagiu de pregătire efectuat în Austria.


De cealaltă parte, Pandurii avea mai puţin de o săptămână de la reunire şi încă nu are un lot conturat după ce numeroşi jucători au plecat în vară, după ce le-au expirat contractele cu clubul. În aceste condiţii Universitatea Craiova s-a distrat practic cu Pandurii în partida amicală disputată în cantonamentul din Lunca Jiului al echipei antrenate de Marinos Ouzounidis.

Antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru, a început jocul cu Cătălin Iovicin în poartă iar pe teren cu Oiţă, Carlos Corduneanu, Emmanuel Okeke, Cătălin Afrim, Brânzan, Sean Aerts, Felipe Acosta, Dodoi, Rasoveanu şi Alexandru Popescu. Pentru Pandurii au mai jucat: Opriţa, Raul Cojocaru, Peia, Habet, Robert Petre, Tănăsoiu, Alfred Mensad, Căldăraru, Aevandru Dinu, Denis Boldu, Darius Boldu şi Bebeto Lupuleţ. De precizat că majoritatea jucătorilor folosiţi sunt în probe la Pandurii sau jucători reveniţi acum la pregătire cu echipa din Târgu Jiu după ce au plecat sezoanele trecute. Pandurii Târgu Jiu mizează din vara aceasta şi pe doi foşti jucători ai Universităţii Craiova, mijlocaşul Robert Petre şi atacantul Alexandru Popescu care au evoluat în acest amical.

Galerie foto




Vizualizări: 1,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: