Rus: Voi juca pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din România

Atacantul Ciprian Rus a revenit la Târgu Jiu pentru a evolua la a doua echipă din oraş, ACS Viitorul Târgu Jiu. Acesta este unul dintre puţinele transferuri perfectate de club pentru noul sezon, până acum fiind anunţate oficial doar despărţirea de o serie de jucători de bază în sezonul trecut.

Ciprian Rus a evoluat sezonul trecut pentru UTA Arad, în Liga 1, dar în trecut acesta a mai jucat la Târgu Jiu, pentru Pandurii. După doar un eșalon petrecut la nivelul primei ligi, cu echipa sa de suflet, arădeanul coboară în Liga 2 pentru a lupta pentru promovare, el semnând cu ACS Viitorul Târgu Jiu până în vara lui 2023.

După ce UTA a anunţat că renunţă la serviciile sale, Rus a ales să revină la Târgu Jiu mai ales pentru noul stadion, despre care spune că e printre cele mai frumoase din ţară. „Am intrat într-un vestiar unit, cu fotbaliști cu calitate morală și sportivă. Cu câteva întăriri, vom reuși să ne îndeplinim obiectivele propuse. În primul rând calificarea în play-off, iar odată ajunși acolo să scoatem maxim”, a spus Rus pentru liga2.ro, menţionând şi stadionul din Târgu Jiu la capitolul motivelor care l-au făcut să facă un pas înapoi şi să aleagă o echipă din Liga 2: „E important că la Târgu Jiu voi continua să joc pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din România, așa cum este și cel de la Arad”.  Rus se află cu echipa în cantonamentul din Bulgaria el debutând deja la ACS Viitorul în amicalul cu FCSB disputat la Bucureşti înainte de plecarea în cantonament. Şi în Bulgaria cei de la ACS Viitorul au jucat un meci amical în acest week-end dar nu au anunţat nici adversarul şi nici rezultatul meciului.

În primele două eșaloane, Rus a evoluat în 126 meciuri pentru UTA, reușind 45 de goluri, însă fotbalistul a fost piesă importantă în angrenajul echipei arădene și la promovările din ligile patru și trei. Crescut de Atletico Arad, fostul căpitan al „Bătrânei Doamne” a mai evoluat pentru Voința Mailat, CS Vladimirescu, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu și Dunărea Călărași.

Galerie foto


Vizualizări: 915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: