Florin Popete s-a despărţit de Gilortul Cărbuneşti

Antrenorul Florin Popete nu va mai pregăti Gilortul Târgu Cărbuneşti în noul sezon, contractul acestuia expirând la finalul sezonului trecut. Clubul gorjean de Liga 3 a anunţat despărţirea de fostul antrenor şi i-a mulţumit pentru activitate şi pentru rezultate.

Gilortul Târgu Cărbuneşti a anunţat că a încheiat colaborarea cu antrenorul Florin Popete, cel care a contribuit la promovarea echipei în Liga 3, dar şi la rezultatele bune din sezonul trecut.

Fostul fotbalist de la Pandurii şi antrenor la Centrul de juniori al gorjenilor era încă jucător la Gilortul la promovarea în Liga 3 şi gorjenii de la Gilortul nu au uitat să îi mulţumească şi pentru acest lucru. „Mulțumim, Florin Popete! Colaborarea tehnicianului Florin Popete cu formația noastră s-a încheiat la finalul sezonului. Pe 22 iunie 2019, Florin Popete marca golul doi, cel care asigura promovarea Gilortului în Liga 3, împotriva mehedințenilor de la CS Strehaia, scor 3-0, în returul de pe stadionul Cristinel Răducan”, au scris cei de la Cărbuneşti pe pagina oficială a clubului, amintind şi performanţa din ultimul sezon în care Gilortul a fost la câteva minute de podium: „În sezonul 2020-2021, fostul antrenor al Gilortului a făcut o treabă deosebită, echipa noastră cochetând cu locurile fruntașe. Doar ghinionul de la ultima fază din meciul cu Măgura Cisnădie, scor 2-2, a făcut ca băieții noștri să piardă printre degete podiumul. Pe această cale îi mulțumim tehnicianului Florin Popete pentru întreg aportul adus clubului, în obținerea rezultatelor, și îi dorim mult succes în continuare, în plan personal și profesional”.

Florin Popete este în continuare antrenor la grupele de juniori ale clubului Pandurii, acolo unde a început activitatea când încă era în activitate sportivă.

Vizualizări: 977

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: