Toaletele din școli, motiv de zâzanie

Scandal în comuna gorjeană Roșia de Amaradia, unde primarul este acuzat că nu și-a dat interesul ca elevii din localitate să aibă la dispoziție apă curentă și grupuri sanitare moderne în plină pandemie. În apărarea sa, primarul a dat asigurări că toți copiii au posibilitatea să se spele pe mâini la școală și, în câteva zile, toate unitățile de învățământ din comună vor fi dotate cu toalete moderne.

Primarul din Roșia de Amaradia a anunțat că elevii care învață la liceul din comună au, din această săptămână, un grup sanitar modern, racordat la utilități. Copiii nu mai sunt nevoiți acum să meargă la veceul vechi, din fundul curții.

Cu toate acestea, vocile din opoziție i-au atras atenția primarului că apa caldă nu ar funcționa și că nici caloriferele nu au fost instalate încă. În replică, primarul a transmis că acestea vor fi montate în perioada următoare.

Alte două școli din comună vor avea grupuri sanitare moderne de săptămâna viitoare, după cum a dat asigurări primarul Cotojman. „La liceul din centrul localității, am făcut grupuri sanitare moderne. Toate școlile au apă trasă. De curând am dat în funcțiune toalete. Mai am în zona școlii de la Seciuri și Ruget. La Seciuri, într-o zi, două, e gata. La Ruget, de asemenea, în trei, patru zile, e gata. Până în alegeri, toate sunt puse la dispoziția unităților școlare. Administratorul școlii motivează că nu ia în primire grupurile sanitare de acum ca să se spargă totul în capul primarului, chipurile că nu sunt gata, dar sunt gata toate”, a spus primarul Liviu Cotojman, la Radio Infinit.

Vizualizări: 736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: