Cum a promis Polaris că rezolvă problemele de la groapa de gunoi

Societatea Polaris și-a prezentat planul de măsuri privind reducerea disconfortului de la groapa de gunoi a municipiului Târgu Jiu. Joi, prefectul de Gorj a somat operatorul de salubritate să ia măsuri urgente pentru rezolvarea problemei legate de miros și asta după ce localnicii din zonă au făcut nenumărate sesizări.

În planul reprezentant de societatea Polaris se arată faptul că depozitul a fost gândit și licitat pentru o cantitate de 2 milioane de tone în cei 20 de ani de concesiune. Operatorul de salubritate arată că se vor achiziționa biofiltre pentru captările de gaz de depozit.

În privința mirosului greu de suportat, reprezentanții operatorului de salubritate afirmă faptul că vor achiziționa un biofiltru, iar totalul investițiilor se ridică la suma de peste 1,5 milioane de euro.

Șapte măsuri imediate trebuie să ia Polaris în privința reducerii disconfortului olfactiv, iar fiecare dintre ele are și un termen bine stabilit. Așadar, până pe data de 15 noiembrie 2020, societatea trebuie să adopte acele măsuri, în caz contrar va suporta consecințele.

Vizualizări: 978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: