Top 3 secții din spitalul Târgu Jiu, unde medicii au salarii de peste 20.000 lei!

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu are câteva secții unde personalul angajat câștigă o mică avere în fiecare lună. Potrivit informațiilor recent postate de unitatea medicală, în luna iulie, medicii șefi ai acestor secții au primit salarii de peste 20 de mii de lei. Chiar și angajații cu cele mai mici funcții, în speță îngrijitoarele, primesc aproximativ 4.000 de lei lunar.


Pe primul loc, cu salarii la care râvnesc toți ceilalți angajați, se află Serviciul de Medicină Legală. Doar pentru salariile celor 8 medici, spitalul a alocat în luna iulie aproape un miliard de lei vechi. Cei mai mulți bani i-a încasat medicul șef, peste 23 de mii de lei. Colectivul secției este completat de doi asistenți, doi autopsieri, un brancardier și o îngrijitoare, cu toții plătiți cu salarii generoase.

O altă secție care „arde buzunarul” spitalului este Serviciul Anatomie Patologică. Acolo muncesc 20 de angajați: zece medici, șapte asistente, doi autopsieri și o îngrijitoare. Fiecare dintre ei pleacă acasă, lunar, cu salarii cuprinse între 4000 și aproape 23.000 de lei. 

Pe locul trei în clasament este Dispensarul TBC din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, care  funcționează cu 4 medici, 9 asistenți și două îngrijitoare. Pentru a achita salariile acestor angajați, unitatea medicală alocă din buget aproape un miliard și jumătate de lei vechi, în fiecare lună.

Vizualizări: 5,911

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: