TOP 5 Băuturi cu fructe care te scapă de burtică

Dacă iarna trebuie să apelăm la tot felul de trucuri pentru a ascunde burtica, vara e mai greu să facem acest lucru. Aşa că trebuie să ne despărţim amiabil de burtica acumulată pe timp de iarnă pentru a putea purta ţinute mai sexy şi a ne arăta abdomenul plat la plajă. Pentru a face uitată burtica, există o serie de remedii naturiste constând în băuturi din fructe de sezon care fac să se topească grăsimea acumulată mult mai repede.

Beneficiile consumului de sucuri naturale de fructe pe timp de vară este dublu, pe lângă hidratarea de care avem nevoie vom reuşi să scăpăm astfel şi de depozitele adipoase inestetice din jurul taliei. Prin consumul mare de sucuri de fructe vom combate retenţia apei din organism şi vom îmbunătăţi considerabil digestia.

Smoothie de banane

Bananele sunt bogate în potasiu, un electrolit care combate eficient retenţia apei în organism. De asemenea, sunt bogate în fibre care îmbunătăţesc digestia şi te ajută să alungi foamea pentru mai mult timp. Acest smoothie de banane se prepară din:  1/2 pahar lapte degresat,  1/2 pahar iaurt degresat,  2 linguri unt de arahide nesărat,  1/4 banană, 1 lingură  de miere şi 4 cuburi de gheaţă. Se introduc toate ingredientele într-un blender şi se mixează până se obţine o compoziţie moale şi fină.

Smoothie de zmeură

Zmeura este o sursă excelentă de antioxidanţi care protejează pielea de radicalii liberi. De asemenea, conţine ingrediente active care topesc grăsimea de pe abdomen şi conferă un plus de supleţe pielii. Smoothie-ul de zmeură pentru dieta de vară se prepara din: 1/2 pahar iaurt cu aromă de vanilie (degresat),  1/2 pahar lapte de soia sau lapte degresat, 1 ceaşcă de zmeură şi 4 cuburi de gheaţă. Toate ingredientele se mixează în blender.

Smoothie din citrice

Răcoritor şi excelent pentru topirea grăsimii de pe abdomen, acest smoothie se prepară din: 1/2 pahar lapte degresat,  1/2 pahar iaurt simplu,  2 linguri şerbet de lămâie, 1/2 portocală tăiată în felii. Se adaugă toate ingredientele în blender şi se mixează până se obţine deliciosul smoothie din citrice, excelent pentru o dietă de vară.

Suc cu  mere verzi

Merele sunt bogate în fibre şi apă, ceea ce înseamnă că te ajută sa slăbeşti armonios, dar mai ales te ajută să scapi de burtică. Include în dieta ta de vară un smoothie preparat din:  1/2 pahar lapte degresat, 1/2 pahar iaurt cu aroma de vanilie,  1 linguriţă de scorţişoară şi alte condimente pe care le foloseşti la prăjitura de mere,  2 linguri unt de arahide,  1 măr mediu tăiat în bucăţi şi  4 cuburi de gheaţă şi mixează-le toate la blender.

Suc cu ananas

Smoothie cu ananas ar putea deveni noua ta plăcere de vară. Pentru dieta de vară cu ananas se poate prepara următorul smoothie: 1 pahar de lapte degresat,  2 felii de ananas din conservă,  1 lingură ulei din seminţe de in şi  4 cuburi de gheaţă iar toate ingredientele se mixează la blender.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: