Tot ce trebuie să știi despre aurul roz în bijuterii

Bijuteriile au rolul de a schimba complet aspectul fiecărei ținute pe care o purtăm. Indiferent de materialul sau aspectul pieselor vestimentare, un lănțișor, o brățară sau o pereche de cercei accentuează stilul personal și trăsăturile. Spre deosebire de alte tipuri de bijuterii, cele confecționate din aur roz pun în evidență feminitatea și conferă un aer romantic și sofisticat. În plus, oferă încrederea în sine și completează outfitul zilnic, astfel încât să strălucești oricând îți dorești. Descoperă pe parcursul rândurilor următoare tot ce trebuie să știi despre aurul roz în bijuterii, pentru o viață lipsită de griji!

1. Ce se află în spatele aurului roz?

Din punct de vedere tehnic, aurul roz reprezintă un aliaj între aurul natural și cupru. La ora actuală, acesta se utilizează pe scară industrială la obținerea bijuteriilor. Potrivit specialiștilor, din combinarea aurului cu anumite procentaje de cupru putem obține trei tonuri de aur roz, respectiv: aur roz cu tentă roșiatică, aur roz simplu și aur roz deschis. Pe de altă parte, aurul roșu dispune de o proporție de 50% de cupru, în timp ce aurul roz și cel deschis se bucură de un procent de cupru care variază între 25 si 75%.

Aurul roz a fost pentru prima oară creat în Rusia, în secolul al XIX-lea, ca rezultat al amestecului cuprului cu aurul galben. Acesta emană feminitate și romantism, fiind inclusiv existent în bijuteriile preferate ale țarului Alexandru al III-lea al Rusiei.

2. Cum se poartă bijuteriile din aur roz?

În comparație cu alte tipuri de bijuterii, cele confecționate din aur roz sunt foarte ușor de asociat cu alte metale. Acest lucru se datorează nuanței delicate, care se alătură argintului, aurului alb sau platinei. De asemenea, este partenerul perfect pentru nuanțele de gri, precum și pentru cele de alb. Tocmai de aceea, se recomandă să optezi pentru bijuteriile din aur roz în momentul în care porți aur alb sau aur galben. În cazul în care ești în căutarea celor mai frumoase tipuri de bijuterii, nu uita să iei în considerare și modelele de pandantive cu litere puse la dispoziție de cei de la Saratremo. Mulțumită modalității rapide de transport, vei putea primi comanda plasată în maxim 24 de ore, oriunde pe teritoriul țării noastre. Pe de altă parte, toate comenzile având ca destinație Europa sunt soluționate în două zile, prin intermediul DHL EXPRESS. În plus, poți descoperi mai multe pareri saratremo, care să te ajute să faci alegerea potrivită.

3. Identifică tipul de bijuterii din aur roz pe care le îndrăgești

Fiecare persoană are preferințe diverse în materie de bijuterii. Cu toate acestea, aurul roz a cunoscut o creștere accentuată în ceea ce privește volumul comenzilor plasate de clienți, acest lucru fiind un semn al faptului că oamenii integrează aurul roz în bijuteriile pe care le preferă. Vorbim aici fie despre cercei, fie despre brățări, inele sau lănțișoare și, inclusiv, despre brățări de picior și ceasuri.

Bucură-te de aspectul și de rezistența aurului roz în bijuterii, capabil să îți schimbe complet fiecare ținută în parte!

Vizualizări: 1,389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: