Traficant de persoane, extrădat în Belgia

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj  au depistat un bărbat de 49 de ani, nascut în comuna Băuţar, judeţul Caraş Severin, cu domiciliul în municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, pe numele căruia autorităţile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de trafic de fiinţe umane.

          În data de 07 februarie a.c., în urma schimbului suplimentar de date şi informaţii prin intermediul Biroului S.I.R.E.N.E. din cadrul C.C.P.I. - I.G.P.R., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu – Biroul de Investigaţii Criminale, l-au depistat, pe raza localităţii de domiciliu, pe M.I., de 49 ani, pe numele căruia autorităţile judiciare din Belgia au emis mandat european de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de trafic de fiinţe umane.

          Persoana în cauză a fost reţinută şi condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a dispus reţinerea sa pe bază de ordonanţă.

Astăzi, 11 februarie, suspectul va fi prezentat Curţii de Apel Craiova pentru efectuarea demersurilor necesare extrădării.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: