Tramvaie de două milioane de euro bucata la Craiova

Ministerul Dezvoltării Regionale a lansat o licitaţie de 170 milioane de lei (echivalentul a 35,8 milioane de euro) pentru cumpărarea a 17 tramvaie noi la Craiova.

Potrivit unui anunţ publicat pe platforma online SICAP, durata contractului este estimată la 24 de luni (doi ani), iar achiziţia este finanţată prin Programul Operațional Regional – POR.

Licitaţia vizează „achizitionarea de 17 tramvaie cu lungimea de cca. 25 m, destinate transportului public urban de călători”. Tramvaiele vor avea o capacitate de transport de minimum 32 persoane pe scaune fixe, nerabatabile, din care minimum șase accesibile din low floor. În plus, vor avea o capacitate de 68 de călători transportaţi în picioare.

Conform Caietului de Sarcini, garanţia funcţionării tramvaielor este de minimum 350.000 km sau cinci ani. Achiziția se realizează în conformitate cu protocolul de asociere dintre Municipiul Craiova şi Ministerul Dezvolării Regionale. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 decembrie 2019, ora 15,00.

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: