Unde poți merge în vacanță în septembrie pentru a te bucura de plajă

Pentru românii care nu au apucat să se bucure încă de concediul de vară mai există posibilitatea de a–și petrece concediul la plajă. Un top al destinațiilor de vacanță pentru prima lună de toamnă include plaje superbe și zone calde chiar și în septembrie.


Pentru cei care au fost prinși la locul de muncă sau au avut alte probleme

Există posibilitatea unui concediu în tihnă și în luna septembrie. Iar bronzul va ține mai mult și un alt avantaj este prețul mai mic al concediului. 


Pe primul loc în top găsim Ibiza care rămâne și în luna septembrie destinația preferată de vacanță. Pe lângă plajele superbe din Ibiza, te mai poți bucura și de Dalt Vila, care-i un soi de Centru Vechi al orașului Ibiza. Poți vizita aici castele, mănăstiri, dar și restaurante cu cele mai bune mâncăruri tradiționale. În plus, sunt petreceri în cluburi în fiecare noapte!

A doua destinație din top o reprezintă insula Rodos, în Grecia. Aici, temperatura în septembrie este de aproximativ 25 de grade Celsius. Găsești plaje ca în filme, istorie cât cuprinde și mâncare aleasă. 

Temperatura în Malta în Septembrie este de 25 de grade, perfectă pentru baie în apele cristaline sau pentru plajă. Dar sunt foarte bune și pentru plimbări pe malul mării. Dacă te saturi de plajă și cokteiluri pe șezlong, poți da o fugă în orașul Valetta sau poate chiar în pitorescul sat pescăresc Marsaxlok. 

Următoarea recomandare de vacanță pentru luna septembrie este Cairo, în Egipt. Aici, temperaturile în septembrie ajung chiar și la 34 de grade Celsius și te vei simți ca în toiul verii. Cele mai căutate obiective turistice rămân piramidele, dar și Sfinxul. Poți vizita și așa-numitul Cairo Coptic (Vechiul Cairo). 

Nicosia, Cipru este o destinație populară în septembrie. Temperatura în Nicosia ajunge la 32 de grade Celsius. Capitala Ciprului ascunde o mulțime de frumuseți iar acestea pot fi găsite atât în partea nordică (turcească) cât și cea sudică (grecească), cele două fiind despărțite de o ”Linie Verde”. Te poți răsfăța la plajă, însă trebuie să mergi în stațiunile din apropiere, deoarece Nicosia nu are ieșire la mare. În plus, oriunde în Cipru poți degusta mâncăruri cu adevărat apetisante.

Vizualizări: 857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: