Transfer de Champions League la Universitatea Craiova

Craiova este foarte interesată de transferul mijlocaşului bulgar Krystian Malinov, de la CSKA Sofia, scrie presa bulgară. Oltenii au însă concurenţă serioasă în efectuarea transferului.

La Craiova, managementul a fost unul de calitate în era Mihai Rotaru, iar fotbaliştii străini care au ajuns la Universitatea, cu câteva excepţii, au dat un randament extrem de bun. Cazurile Pigliacelli, Gustavo, Martic, Kelic sau Koljic servesc drept mărturie şi sunt doar câteva exemple de transferuri de import reuşite de oficialii inspiraţi ai clubului.

Cu gândul la Champions League, craiovenii au acum o nouă ţintă din străinătate. Bulgarii au aflat de interesul formaţiei antrenate de Cristiano Bergodi pentru mijlocaşul Krystian Malinov, unul dintre cele mai interesante nume de peste Dunărare. Malinov a atras atenţia cluburilor din străinătate, printre care şi cel al grupării Rangers FC, la care evoluează Ianis Hagi. Oltenii stăpânesc bine piaţa de peste Dunăre, achiziţille Radoslav Dimitrov şi Hristo Zlatinski fiind de asemenea foarte reuşite pentru gruparea din Bănie, a informat telekomsport.ro.

Cotat la 1.6 milioane de euro, bulgarul evoluează cu predilecţie ca mijlocaş defensiv, dar o poate face în orice zonă de la mijlocul terenului şi ar putea întregi o linie de mijloc care foarte probabil, la această oră, este cea mai bună din România. Mai mult, Malinov poate reprezenta o soluţie şi în cazul în care oltenii dau curs ofertelor foarte tentante primite pentru Alexandru Cicâldău, poate cel mai valoros fotbalist din Liga 1 în acest moment.


Fost jucător la Litex Lovech, Malinov are 26 de meciuri în actuala stagiune pentru CSKA Sofia, trei goluri şi trei pase decisive. Impresionează printr-o tehnică excelentă, o viziune foarte bună asupra jocului şi limpezimea cu care tratează ambele faze de joc.

Vizualizări: 1,701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: