Stare de şoc în Liga 1, jumătate din jucătorii unei echipe au coronavirus

Șase jucători de la Dinamo au coronavirus, iar partida cu Chindia, programată joi, de la ora 19:00, va fi amânată. Dinamo este acum în luptă pentru evitarea retrogradării şi nu se ştie cum va putea continua dacă jucătorii de bază sunt infectaţi.

Jucătorii lui Dinamo și-au făcut testul pentru COVID-19 în urmă cu două zile, iar azi au venit rezultatele. Vali Lazăr, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Mrjelak, Ștefan Fara (portar, 18 ani) și Alexandru Răuță sunt cei șase jucători depistați pozitiv cu COVID-19.

Vestea este una groaznică pentru Dinamo, în condițiile în care meciul cu Chindia era chiar o restanță. Partida trebuia să se joace imediat după reluarea campionatului, însă jocul a fost amânat după ce magazionerul lui Dinamo a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Partida de joi ar fi reprezentat debutul lui Gigi Mulțescu într-o nouă aventură la Dinamo, aflată acum pe loc retrogradabil. „Nu vreau să iau în seamă scenariul retrogradării, dar în acest moment este posibil. De asta suntem aici. Să facem orice este posibil ca acest lucru să nu se întâmple. Nu mă gândeam niciodată că vom ajunge în situația aceasta. Este un coșmar, unul din cele două cele mai grele momente din cariera mea. A mai fost unul în 1990 când au fost vânduți mulți jucători în străinătate. Mai erau doar trei sau patru jucători și am reușit să construiesc o echipă. Atunci se dorea desființarea lui Dinamo”, a declarat noul antrenor principal al lui Dinamo, Gigi Mulțescu.

Vizualizări: 1,977

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: