Transloc are un nou contract colectiv de muncă

Societatea de transport în comun, Transloc, are un nou contract colectiv de muncă. Cei 102 angajați ai societății beneficiază, din această lună, de salarii mai mari. Venitul mediul al salariaților va fi de 2.200-2.300 de lei, sumă la care se adaugă tichete de masă.

Contractul a fost semnat marţi de cele două comisii de negociere și înregistrat deja la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj. Majorarea salariilor a fost posibilă după ce Primăria Târgu Jiu a alocat societății care asigură transportul în comun 200 de mii de lei. „Este vorba despre 102 angajați ai Transloc care vor beneficia de venituri mai mari. Acest contract trebuia să fie semnat și înregistrat la ITM până la 1 octombrie. Tichetul de masă este în valoare de 15 lei din această lună și se acordă în plus la salariu. Nu intră în discuții aici contractul domnului director Vasile Căilean. Dumnealui are contract de mandat semnat de Consiliul Local Târgu Jiu”, a transmis Vasile Brânzan, lider de sindicat în cadrul Transloc.

Conflictul de la nivelul Transloc a fost dezamorsat abia după ce Primăria Târgu Jiu a alocat 200 de mii de lei pentru majorările salariale. (M.M.)

Vizualizări: 538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: