Transloc primește gratuit trei autobuze folosite

Societatea de transport în comun din municipiul Târgu Jiu, Transloc SA, primește gratuit trei autobuze folosite, dar în stare bună. Mijloacele de transport vor fi donate de către o firmă din Târgu Jiu. Proiectul urmează să fie adus în fața Consiliului Local pentru a putea fi aprobat. Preluarea mașinilor nu implică niciun fel de cost, spune Mihai Paraschiv, directorul Transloc.

Societatea de transport în comun din Târgu Jiu o să preia trei autobuze ce vor fi acordate cu titlu gratuit. Mihai Paraschiv, directorul Transloc SA, spune că mașinile sunt dotate la standardele actuale, cu aer condiționat.

”Suntem în discuții pentru preluarea cu titlu gratuit a trei mijloace de transport care sunt într-o stare tehnică bună și sunt dotate corespunzător la standardele actuale. Este vorba despre o firmă din Târgu Jiu. Autobuzele au aer condiționat și podea coborâtă pentru persoanele cu dizabilități. Condiția pe care o pun constă în păstrarea dreptului de publicitate. Autobuzele ne-ar ajuta foarte mult, mai ales în perioada aceasta dificilă prin care trecem”, a spus Mihai Paraschiv, directorul Transloc SA Târgu Jiu.


De asemenea, pentru Târgu Jiu există un proiect care prevede achiziționarea a 20 de troleibuze noi, însă licitația organizată de către Ministerul Dezvoltării a fost amânată de câteva ori. Luna aceasta ar urma să se stabilească firma câștigătoare.

Vizualizări: 1,230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: