Schimbare de sediu pentru Primărie, Jandarmerie și alte instituții

Comuna gorjeană Runcu va intra în reorganizare. Autoritățile locale anunță că primăria va avea un nou sediu, iar în cel actual se vor muta medicii de familie, jandarmeria și poliția locală. În apartamentele unde erau aceste instituții se vor face locuințe sociale.

Primarul din comuna Runcu susține că primăria va avea un nou sediu, iar actualul va avea o nouă întrebuințare. ”Facem un sediu nou, acolo unde este sediul Salvamont, Casa de Cultură și Casa Mariei Apostol. În sediul actual o să mutăm Jandarmeria, Poliția Locală și cabinetele medicilor de familie. Acestea funcționează în prezent în cele șase apartamente dintr-un bloc din localitate. Aici o să amenajăm locuințe sociale. Sediu primăriei se va face prin PNDL, iar blocul va fi reabilitat cu bani europeni”, a precizat Adi Câmpeanu, primarul din comuna Runcu.

Pe lângă aceste investiții se va construi și un centru de permanență de aproximativ 350 metri pătrați, unde vor fi și locuințe de serviciu pentru medicii care vor lucra în acest centru. În cadrul acestui centru vor funcționa și câteva cabinete de medicale, farmacie și stomatologie.

Runcu este una dintre comunele care s-au dezvoltat cel mai mult în ultimii ani atât din punct de vedere turistic, cât și administrativ, datorită fondurilor atrase.

Vizualizări: 3,523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: