Transport gratuit la Săcelu pentru pensionari

150 de pensionari din Târgu Jiu vor merge la Săcelu de luna viitoare. Primăria asigură transportul gratuit pentru pensionarii care vor să ajungă în staţiune. Înscrierile au început de câteva zile şi deja au fost depuse peste 50 de solicitări.

Prima plecare va fi pe 2 iulie.

„În fiecare an, Primăria Târgu Jiu pune la dispoziţia pensionarilor transport gratuit la Săcelu. Suntem în curs de a organiza această acţiune. Deja oamenii au depus cereri la sediul instituţiei noastre. Avem 53 de cereri pentru staţiunea de la Săcelu. Perioada este din 2 iulie până pe 22 iulie. Asigurăm transport pentru trei serii. Fiecare serie este de şapte zile”, a spus Alina Toader, directorul Direcţiei de Protecţie Socială Târgu Jiu.

Costurile pentru această acţiune sunt de 8.000 de lei, cu 1.000 de lei mai puţin faţă de anul trecut. „Punctul de plecare este clubul din strada Olteniţei la ora 8. Autobuzul stă la dispoziţia dumnealor de la 8 la 14. La ora 14, pensionarii se îmbarcă în autobuz. Acesta are 50 de locuri. Termenul de  înscriere este 4-26 iunie”, a mai declarat Alina Toader. (M.M.)

Vizualizări: 631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: