Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tranzacţie eşuată, hoţi căutaţi pe Facebook

Un tânăr din municipiul Târgu Jiu a rămas fără telefonul performant, după ce a încercat să îl vândă unor necunoscuţi. El s-a întâlnit, joi seara, cu doi tineri, care s-au arătat interesaţi să-i cumpere telefonul Samsung Galaxy S9. Când le-a înmânat bunul, pentru verificare, presupuşii clienţi au dat bir cu fugiţii. Întâmplarea a avut loc în zona de nord a municipiului Târgu Jiu. Păgubitul crede că cei doi hoţi au până în 20 de ani şi că ar fi din judeţele vecine, Hunedoara sau Mehedinţi.

Pentru a da de urma lor, tânărul a cerut sprijin pe reţelele de socializare, pe grupurile de vânzări, anunţând internauţii că este dispus inclusiv să ofere recompense pentru cei care îi „livrează” o informaţie utilă. Mai mult, târgujianul a depus şi plângere la poliţie, în speranţa că oamenii legii îi vor găsi pe cei care l-au lăsat fără telefonul mobil. Prejudiciul ar fi de 2.500 de lei, iar tânărul este dispus să ofere o recompensă de 500 de lei. În plus, bărbatul pare dispus să cadă la pace cu cei care l-au prădat, singura condiţie fiind recuperarea bunului.

Vizualizări: 3,182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: