Tratament cu miere și usturoi pentru regenerarea ficatului

Usturoiul este considerat un antibiotic natural, bogat în vitamine și antioxidanți, la fel ca şi mierea de albine. Ambele produse ajută la regenerarea și detoxifierea ficatului fiind foarte important să folosești o miere cât mai pură și ecologică.

Acest tratament simplu, dar uimitor de usturoi și miere de albine creează un echilibru intern care purifică întregul organism și întărește sistemul imunitar. Nu este nevoie să consumi decât o lingură pe zi din acest tratament pentru a vedea rezultatele în numai o săptămână.

Mierea de albine este bogată în glucoză, minerale, antioxidanți și vitamine, fiind una dintre cele mai bune alegeri pentru a-ți menține ficatul sănătos. Printre altele, mierea este un antibiotic natural care combate inflamațiile dar şi un agent detoxifiant natural care întărește țesuturile hepatice și stimulează regenerarea ficatului.

Usturoiul conține un compus numit alicină, un puternic antioxidant, antibiotic și antifungic – toate aceste proprietăți fiind extrem de benefice pentru ficat. Usturoiul este un inamic al agenților patogeni care atacă ficatul, ajutând de asemenea la eliminarea toxinelor ajunse la un nivel foarte ridicat. 

Pentru a prepara acest produs aveţi nevoie de câţiva căței de usturoi tăiaţi pe jumătate şi miere. Usturoiule se pune în recipientul de sticlă și se toarnă încet mierea pe deasupra. Nu trebuie să se formeze bule și trebuie să acoperi în totalitate usturoiul. Recipientul se închide etanș şi se lasă deoparte timp de o săptămână. Se consumă câte o lingură pe zi din acest tratament cu miere și usturoi pentru a îmbunătăți sănătatea ficatului și a întregului organism.

Vizualizări: 1,422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: