Tratamente naturiste pentru a te îngrășa

Pentru cele mai multe persoane pare foarte ușor să ia kilograme, dar imposibil să scape de ele. Dar există şi oameni care au nevoie să se îngraşe, dar nu reuşesc decât sub tratamente.

Să slăbeşti sau să te menții la o greutate adecvată pare a fi un obiectiv al tuturor celor care se confruntă cu probleme de greutate. Dar există totuşi şi oameni care nu pot să ia în greutate şi apelează la tratamente.

Aceştia fac eforturi mari să pună câteva kilograme pentru că sunt foarte slabi. Soluţia nu este să mănânci non-stop, în cantități uriașe, la orice oră din zi și din noapte ci există câteva trucuri la care poți apela.

De cele mai multe ori dieta nu este suficientă, astfel că se impune un anumit regim de exerciții fizice, dar și asocierea suplimentelor alimentare și a vitaminelor care cresc pofta de mâncare, reglând nevoile organismului. Imposibilitatea de a te îngrășa poate fi cauzată, în numeroase cazuri, de afecțiuni cronice digestive, de tuberculoză, de hipertiroidie, anemie sau cancer, etc. Există și câteva cauze mai puțin grave, cum ar fi consumul de droguri sau medicamente psihotrope, care împiedică individul să ajungă la o greutate normală.

Pentru a te îngrășa, specialiștii recomandă consumul unor alimente care oferă organismului grăsimile și substanțele necesare pentru a facilita asimilarea kilogramelor în plus. Printre acestea se numără: nucile, smochinele, coacăzele, bananele, caisele, merele, pepenele galben, avocado care sunt esențiale într-o cură de îngrășare.

Ghimbirul este o plantă vitaminizantă și stimulantă pentru întreg organismul, influențând benefic activitatea gastrică și activând apetitul.

Datorită compoziției sale bogate în protide (săruri minerale, vitaminele A, B și C), tinctura de hrean are rol antianemic. Se amestecă 25 de picături de tinctură de hrean într-un pahar cu apă sau ceai și se consumă de trei ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă.

În orice formă ar fi consumat, pătrunjelul are un rol nutritiv foarte important. Poți bea două cești cu decoct zilnic sau poți lua câte două vârfuri de cuțit de pulbere.

Vizualizări: 856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: