Tratamentul facial al Madonnei, la o clinică de înfrumuseţare din Târgu Jiu

Un medic tânăr din Târgu Jiu, care şi-a deschis o clinică de înfrumuseţare în zona Gării, a adus în Gorj aparatură performantă pentru tratamentul facial. Tratamentul cu oxigen hiperbaric, ce se realizează acum la Clinica Dermasense, este cunoscut sub denumirea de „tratamentul facial al Madonnei”.

Oana Corobea, în vârstă de 34 de ani, a terminat Facultatea de Medicină la Cluj, iar în timpul rezidenţiatului a lucrat în cadrul unei renumite clinici de înfrumuseţare. Atrasă de meseria sa, Oana Corobea s-a gândit să-şi deschidă o clinică de înfrumuseţare în oraşul său. Astfel că, după 12 ani petrecuţi în Cluj, a revenit pe meleagurile natale, iar cu sprijinul soţului tânăra doctoriţă şi-a pus pe picioare propria afacere. Oana Corobea este adepta inovaţiei şi a apelat la un sistem revoluţionar non-invaziv care înlocuieşte tradiţionalele tratamente cu toxina botulinică şi acid hialuronic. Este vorba despre tratamentul cu oxigen hiperbaric, cunoscut sub denumirea de „tratamentul facial al Madonnei”.

Este un tratament cu cocktailuri de vitamine şi aminoacizi, cu rezultate vizibile după prima şedinţă. Ajută la hidratarea imediată a tenului şi conferă o fermitate sporită acestuia. Ridurile şi liniile fine sunt reduse, iar conturul feţei este vizibil îmbunătăţit prin stimularea producţiei de colagen şi elastină. „Am deschis clinica de aproximativ un an, nici gând să-mi amortizez  investiţia, pentru că în permanenţă sunt tentată să achiziţionez cele mai noi aparate. Acum am achiziţionat acest aparat Octoline, un aparat multifuncţional de tratamente dermato-cosmetice. Principala sa funcţie este oxigenul hiperbaric, mai exact introduce sub o presiune foarte mare oxigen în piele, stimulează metabolismul celular, stimulează sinteza de colagen, redă vitalitatea celulelor, jutul de oxigen este propulsat foarte repede şi are o funcţie de îndepărtare a celulelor moarte. Rezultatele se văd chiar şi după prima şedinţă, dar pentru rezultate optime sunt necesare 6 şedinţe, efectuate la interval de minim două săptămâni între ele. Şedinţa durează aproximativ o oră şi costă 150 de lei, însă pentru un pachet de 6 şedinţe preţul ajunge la 600 de lei”, a declarat Oana Corobea.

Bărbaţii fac concurenţă femeilor la clinica de înfrumuseţare

Deşi femeile rămân principalele cliente ale clinicii de înfrumuseţare, nici bărbaţii nu se lasă mai prejos. „Nu mă aşteptam să meargă atât de bine partea de estetică. Printre clientele noastre avem atât domnişoare de 20 de ani, care fac tratamente pentru prevenirea ridurilor sau pentru mărirea buzelor, cât şi doamne cu vârste de peste 65 de ani. De asemenea, avem clienţi şi domni, până acum foarte mulţi dintre ei mergeau pentru diferite tratamente faciale la clinicile din Craiova sau din alte centre universitare. Am avut situaţii în care au venit doamnele primele, iar apoi şi-au adus şi soţii. Domnii ne solicită tratamente împotriva căderii părului, epilare definitivă pe piept şi spate, precum şi tratamente împotriva ridurilor. De săptămâna viitoare voi mai aduce un aparat Dermapen, care are rezultate bune pentru cicatrice, postacnee, vergeturi şi riduri”, spune Oana Corobea. Pentru epilare definitivă pe piept şi abdomen, bărbaţii plătesc 400 de lei/şedinţă şi tot 400 de lei pentru spate. În funcţie de particularităţile fiecărui pacient se efectuează între 6 şi 12 şedinţe la intervale cuprinse între 4 şi 6 săptămâni.

PREŢURI

Serviciile cele mai solicitate de clienţii Clinicii Dermasense sunt: peeling chimic - 150 de lei; tratamentul ridurilor cu botox, care costă între 400-800 de lei; mărirea buzelor cu acid hialuronic, la preţul de 500-900 de lei; tratament pentru transpiraţia excesivă cu toxină botulinică - 1100 de lei, precum şi epilări definitive, pentru care preţurile sunt cuprinse între 40-400 de lei, în funcţie de zona respectivă. Pe partea de dermatologie, cea mai solicitată este dermatoscopia computerizată pentru monitorizarea aluniţelor, preţul este cuprins între 50-150 de lei, în funcţie de numărul leziunilor.

oana_corobea_1

Vizualizări: 4,489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: