Tinerii care le oferă mirilor amintiri pentru o viaţă

Fiecare nuntă are ceva special şi este o colecţie de amintiri plăcute pentru o viaţă întreagă. Doi tineri din Târgu Jiu fac pentru astfel de evenimente pahare gravate cu numele mirilor şi mesaje de dragoste, farfurii, tacâmuri şi alte obiecte personalizate. Victoria şi Marius Marcu îmbină astfel pasiunea pentru frumos cu necesitatea de a-şi completa veniturile.

Marius este şef departament producţie publicitară în cadrul unei companii din Târgu Jiu, fiind singurul gorjean care face gravură manuală pe obiecte de sticlă şi nu numai. Tânărul povesteşte cum şi-a transformat pasiunea pentru gravură într-o mică afacere. ”Soţia era însărcinată şi căutam amândoi o activitate care să ne transforme talentul în bani. De când mă ştiu mi-a plăcut să desenez şi într-un final m-am axat pe partea asta de gravură. Am început să gravez obiecte pe care oamenii să le folosească la nunţi sau la alte evenimente din viaţa lor, pe motiv că voi avea constant activitate. Eu mă ocup de partea de gravură, iar soţia îmbracă obiectele, le dă un aer special, foloseşte diverse modele, în funcţie de preferinţele clientului. Aparatul pentru gravură l-am achiziţionat în urmă cu doi ani, iar prima comandă am avut-o la scurt timp după aceea. Oamenii au fost încântaţi”, povesteşte Marius Marcu.

Cei doi tineri au împreună un băieţel de doi anişori şi, cum este nevoie de timp într-o astfel de activitate, Marius şi Victoria se ajută reciproc în treburile casnice. ”Când am eu de gravat, soţia iese cu cel mic în parc pentru că am nevoie de linişte, iar când ea îmbracă paharul ies eu cu cel mic afară la joacă. Cred că aloc în jur de 30 de minute pentru două pahare. Comenzi am avut puţine la început, dar anul acesta mă declar mulţumit, am avut în jur de 32 de comenzi şi a câte şapte pahare. De obicei, mirii vor pahare speciale şi pentru naşi, moşi, părinţi”, a spus Marius Marcu.

gravura

Munca celor doi târgujieni a fost apreciată nu numai de gorjeni, ci şi de clienţi din Strehaia, Baia Mare, Arad, Suceava.

DECOR

Victoria Marcu îşi aminteşte cum au făcut singuri aranjamentele pentru botezul fiului lor. Au fost atât de apreciate, că invitaţii le-au luat pe toate acasă. ”Îmi aduc aminte că la botezul lui Darian am folosit cetină şi conuri de brad pe care le-am colorat în culorile iernii. A fost foarte frumos, le-au plăcut invitaţiilor că le-au luat pe toate acasă”, a spus Victoria Marcu.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: