Trecut în opoziție, PSD vrea să evalueze șefii deconcentratelor din Gorj

Cu un picior în opoziție, liderul PSD Gorj le transmite șefilor instituțiilor din Gorj că așteaptă să le vadă rapoartele de activitate. Solicitarea lui Mihai Weber este una inedită pentru că, până acum, nu s-a mai pus în discuție o eventuală evaluare a celor susținuți de partid în fruntea serviciilor deconcentrate din județ. După ce și-a spus dorința, în direct, la un post de radio, Weber și-a amintit că partidul său aproape a pierdut puterea.

Mihai Weber a declarat că și-ar dori să primească de la fiecare șef de instituție din Gorj un raport de activitate, iar fiecare dintre ei să demonstreze că merită să rămână la cârma deconcentratelor. O astfel de cerință nu a mai avut liderul PSD Gorj în ultimii ani când aceiași oameni, susținuți de partidul său cei mai mulți dintre ei, au fost menținuți în funcții de conducere.

Deputatul susține că vrea să fie eliminată ideea că directorii pot rămâne în funcție datorită unor nepotisme ori a susținerii politice. “Eu aștept de la toate instituțiile, deconcentratele din Gorj, să vină să-și prezinte un raport de activitate. Dacă nu dovedești acolo că ești capabil, dacă ești pe lângă subiect și nu vrei, pentru că sunt persoane care nu vor să învețe, nu vor să se implice, s-au trezit într-o poziție și ține de tine, trebuie să te respecți ca om. Sunt și persoane indolente, care consideră că merg pe relația nepotismului sau pe susținere. Știu că există, dar nu vreau să mai existe. Sunt evaluări care trebuie făcute de cei care îi coordonează. Să vedem criteriile și indicatorii atinși ca manager”, a spus Weber, la Sud FM.

Momentul reproșurilor pentru șefii deconcentratelor a trecut repede, mai ales de îndată ce Weber și-a amintit că PSD este la un pas să piardă puterea și să treacă în opoziție. „Această perioadă de a trece în opoziție este una extrem de avantajoasă și obligatorie pentru partidul nostru”, a adăugat parlamentarul.

Vizualizări: 2,647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: