Trei baruri, amendate de DSV Gorj

Trei baruri, amendate de DSV Gorj

Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj au amendat trei baruri, două din Târgu-Jiu şi unul din Stoina, pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind condiţiile de întreţinere şi depozitarea produselor alimentare. În perioada 06-12.09.2010, inspectorii DSVSA Gorj au efectuat un număr de 51 controale în Târgu-Jiu şi alte comune şi oraşe. În cursul acestor inspecţii s-au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2400 lei, într-un cafe-bar din com. Băleşti, într-un magazin alimentar din com. Stoina, într-un restaurant şi un café-bar, ambele din Târgu-Jiu. (M.M.)

Amenzi pentru vânzătorii de uniforme

Un număr de 15 agenţi economici din Târgu Jiu, care comercializează rechizite şi uniforme şcolare, au fost sancţionaţi săptămâna trecută de către  Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor. Deficienţele constatate se refereau la lipsa afişării preţurilor şi la netraducerea etichetelor în limba română. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la circa 7000 lei, după cum a declarat Mihaela Răducan, comisar şef al CJPC Gorj. (D.M.)

Marea Debarasare, amânată

Cea de-a treia ediţie a Campaniei Marea Debarasare, programată pentru data de 25 septembrie, va fi amânată cu o săptămână. Modificarea a survenit ca urmare a faptului că în această zi se va desfăşura campania Let s Do It, România! Campania are ca scop curăţarea gunoiului din arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Aşadar, Campania Marea Debarasare se va desfăşura în perioada 2-3 octombrie. (D.M.)

Se inventariază ANL-urile

Primăria Târgu Jiu inventariază locuinţele ANL în vederea scoaterii la vânzare. La finele acţiunii se va realiza cadastrul fiecărui bloc în parte, iar apoi va avea loc dezmembrarea fiecărei unităţi locative. Este vorba despre 175 de locuinţe. Autorităţile locale vor dispune o rectificare bugetară pentru a acoperi valoarea cadastrală. (D.M.)

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: