Ultimul drum pentru un tânăr inginer al CE Oltenia. „Ne mor prietenii, ne mor!”

Soarta a fost nedreaptă cu un tânăr inginer de la Termocentrala Rovinari, mort vineri într-un accident de circulaţie. Daniel Duţu era pe motocicletă când a fost lovit de un autoturism condus de o şoferiţă. Tânărul inginer era pasionat de motociclete şi se plângea prietenilor de cei care nu sunt atenţi în trafic. A scris şi o poezie despre motocicliştii care mor. „Tuşesc segmentele-n motor/ Ne mor prietenii, ne mor/ Murim şi noi în moartea lor/ Şi amintirile ne dor”.

Daniel Duţu avea 36 de ani şi era pasionat de motociclete. Vineri, 28 august, viaţa i-a fost curmată într-un accident de circulaţie care a avut loc chiar în comuna lui natală, Săuleşti, unde a şi fost înmormântat duminică. O şoferiţă i-a tăiat calea, maşina lovind frontal motocicleta pe care era tânărul inginer.

foto21

Colegii lui Daniel Duţu l-au plâns în ultimele zile. „Inginere... când mă gândesc cât mi-ai repetat fraza "mi-e frică să nu greşească cineva, pentru că de mute ori nu mai poţi face nimic...". Din inerţie mă gândesc şi la mica ta poezie cu "ne mor prietenii, ne mor..."”, a scris un coleg pe pagina lui de socializare.

Poezia a fost dedicată de Daniel Duţu motocicliştilor care au murit în accidente, iar soarta a făcut ca şi viaţa lui să fie curmată la fel. „Tuşesc segmentele-n motor/ Ne mor prietenii, ne mor/ Murim şi noi în moartea lor/ Şi amintirile ne dor/ Ne mor prietenii, ne mor...”, sunt versurile celui ce-a fost Daniel Duţu.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj a deschis dosar penal pentru a elucida cauzele accidentului. Din primele informaţii, şoferiţa nu s-a asigurat la o depăşire. Accidentul a avut loc în satul Dolceşti din comuna gorjeană Săuleşti.

Vizualizări: 12,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: