Primarul Ţuilă a rămas pieton

Primarul comunei Cătunele, Florinel Ţuilă, a rămas fără permisul de conducere, asta după ce a încălcat regulile de circulație în trafic. Edilul a fost amendat cu suma de 400 de lei, iar permisul i-a fost reținut pentru 30 de zile de poliţiştii din Balş, după ce a efectuat o depăşire pe linia continuă.

Şeful comunei Cătunele a rămas pieton după ce, în timp ce se întorcea de la mare cu familia, din staţiunea Mamaia, acolo unde şi-a petrecut concediul, a făcut o depășire neregulamentară în localitatea Balş, iar oamenii legii i-au reținut permisul de conducere pentru o perioadă de o lună.

tuila_aug_15_1

Primarul Florinel Ţuilă se uită acum cu jind la maşina personală, dar mai ales la noua motocicletă, pe care acum le ţine parcate. Edilul spune că nu a contestat sancţiunile şi că priveşte partea bună a acestei întâmplări, faptul că nu mai este nevoit să cheltuiască bani cu combustibilul, putând astfel să acopere şi "gaura" din portofel rămasă după achitarea amenzii. "Pentru o lună sunt fără permis. Am încălcat regulamentul, am fost taxat, acum suport consecinţele. Sunt deja 3 săptămâni de când s-a petrecut evenimentul, am avut dovadă 2 săptămâni, a trecut o săptămână de când nu am permis. Timpul trece şi se rezolvă problema. Asta este, am încălcat o linie continuă. Nu e o tragedie. Nu am contestat, pentru 30 de zile... Acum numai bicicleta o pot folosi. Motocicleta, maşina, stau toate izolate. Măcar fac economie. Am achitat amenda, trebuie să mai economisesc", a declarat primarul Florinel Ţuilă.

Pentru că nu mai poate conduce până nu îşi va recupera permisul, edilul este nevoit să vină la serviciu cu ce poate. De cele mai multe ori, colegii de la primărie sunt cei care îl aduc pe primar la serviciu.

Vizualizări: 338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: