Trei jucători de la Universitatea Craiova, pentru echipa națională!

Trei jucători de la Universitatea Craiova sunt propuşi pentru a fi în lotul României pentru Campionatul European din Germania.  Unul dintre jucătorii importanți din grupul condus de Costel Gâlcă și-a nominalizat coechipierii pe care-i consideră cei mai îndreptățiți să fie aleși de către Edi Iordănescu, datorită prestațiilor pe care le-au oferit.

Vladimir Screciu, Nicuşor Bancu şi Alexandru Mitriţă sunt cele trei nume pe care coechipierul lor, portarul formaţiei antrenate de Costel Gâlcă, Laurenţiu Popescu, i le sugerează selecţionerului Edi Iordănescu pentru turneul final care începe peste o lună. Dintre aceştia, numai căpitanul Ştiinţei, Nicuşor Bancu, pare să fie sigur de prezenţa în lotul pentru Euro, în privinţa celorlalţi doi existând dubii.

Vladimir Screciu a fost printre favoriţii lui Edi Iordănescu în campania de calificare, dar el a suferit o accidentare în ultima etapă a sezonului regular şi nu a mai revenit pe teren până acum.

De asemenea, Alexandru Mitriţă nu a intrat în vederile selecţionerului pentru preliminarii şi nici pentru primele meciuri amicale de anul acesta, aşa încât are şanse destul de mici să se afle printre jucătorii care vor merge în Germania.

Laurenţiu Popescu speră să fie convocat şi el în viitor la echipa naţională, însă admite că pentru Euro 2024 nu are speranţe de a se afla în lot.

„Îmi doresc să ajung şi la naţională, cât mai curând, dar nu am speranţe pentru Euro, e foarte greu pentru mine. Bancu, Screciu şi Mitriţă ar fi de la noi pentru Euro. Screciu se pregăteşte foarte bine şi cred că va fi apt” a declarat Laurenţiu Popescu.

Vizualizări: 5,628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: