Trei răniţi într-un accident de căruţă

În seara zilei de 06.07.2011, orele 22:03, poliţiştii Postului de Poliţie Dragoteşti au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe raza comunei Dragoteşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime. La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din poliţişti ai Poliţiei Comunale Mătăsari.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că N.D.L., de 26 ani, din comuna Dragoteşti, judeţul Gorj, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DJ 673 A, din direcţia Corobăi în direcţia Mătăsari, a fost orbit de farurile unui autovehicul care circula din sens opus. În aceste împrejurări, nu a observat o căruţă încărcată cu fân, nesemnalizată, care circula în acelaşi sens şi a intrat în coliziune cu aceasta, răsturnând-o.

Urmare a accidentului, conducătorul atelajului cu tracţiune animală, P.M., de 68 ani, soţia acestuia, P.I., de 65 ani şi o minoră de 12 ani, care se aflau în căruţă, toţi din comuna Dragoteşti, au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Gorj pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: