Trei șoferi prinși la volan fără permis

Polițiștii din Gorj au prins în weekend mai mulți bărbați la volan, deși nu aveau permis de conducere.

Unul este din Țânțăreni și are 34 de ani. A fost prins în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 66 Bumbești-Jiu, fără a avea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculului condus.

“În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de o persoană care nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face vehiculul condus”, a comunicat IPJ Gorj.

La fel s-a întâmplat cu un tânăr de 18 ani, comuna Prigoria, prins pe DJ 675 B Dobrana, la volanul mașinii tatălui său, deși nu are permis. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că autovehiculul i-a fost încredințat tânărului, spre a fi condus, de către tatăl său. Ambii s-au ales cu dosar penal.

A mai fost prins în trafic cu permisul suspendat un bărbat de 46 de ani, din comuna Negrași, județul Argeș, care conducea un autovehicul pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu. Acesta era și puțin băut.

Vizualizări: 1,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: