Trei tineri în arest pentru că au furat un cazan

În data de 19.03.2010, orele 15:05, Poliţia Comunală Mătăsari a fost sesizată de C.I., de 60 ani, din municipiul Tg-Jiu, despre faptul că în noaptea de 18/19.03.2010, persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexă a locuinţei situată de pe raza comunei Mătăsari, satul Runcurel, un cazan de fabricat din cupru, având capacitatea de 60 litri.

Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat suspecţii furtului ca fiind C.V.A., de 28 ani, L.D., de 21 ani şi S.N.D., de 19 ani, toţi din comuna Slivileşti, judeţul Gorj. Poliţiştii au stabilit că cei trei suspecţi, în noaptea de 18/19.03.2010, s-au deplasat în satul Runcurel, cu autoturismul condus de către L.D., şi profitând de faptul că partea vătămată nu se afla în acea locuinţă, au sustras cazanul. De asemenea, pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au recuperat bunul sustras şi l-au restituit părţii vătămate.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, iar la data de 20 martie a.c., fiind prezentaţi cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului, respectiv Judecătoriei Motru, instanţa de judecată a dispus faţă de aceştia, obligarea de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 29 de zile.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: