Trei tineri reţinuţi pentru furt şi tâlhărie

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au identificat şi reţinut doi tineri, suspectaţi că au comis pe raza municipiului, trei infracţiuni de tâlhărie şi furt.

În data de 13 noiembrie 2012, continuând activităţile de investigare şi cercetare, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale - Poliţia Municipiului Târgu-Jiu, au stabilit că C.M., de 24 ani, din municipiul Târgu-Jiu, este implicat în trei cazuri de tâlhărie, respectiv un furt din locuinţă, iar P.V., de 20 ani, din municipiul Târgu-Jiu, ar fi înlesnit valorificarea bunurilor dobândite din infracţiune .

Astfel, din probatoriul administrat până în prezent s-a stabilit că în data de 1 noiembrie a.c., în jurul orelor 10:00, suspectul C.M., folosindu-se de o cheie pe care o avea de la partea vătămată V.G., din municipiul Târgu-Jiu, a intrat în locuinţa acesteia, iar de aici a sustras suma de 5.000 lei, un aparat foto şi un telefon mobil.

În seara zilei de 5 noiembrie a.c, în jurul orelor 19:00, acelaşi suspect C.M., în timp ce se afla pe str. 22 Decembrie 1989, în apropierea intersecţiei cu str. I.L Caragiale, i-a smuls unei persoane de sex feminin, un telefonul mobil. Ulterior, în data de 6 noiembrie a.c, în jurul orelor 13:45, în timp ce se deplasa pe strada 22 Decembrie 1989, în apropierea intersecţiei cu str. I.L Caragiale, a smuls unei persoane de sex feminin, o poşetă tip plic, în care partea vătămată avea suma de 400 lei şi un telefon mobil, după care, împreună cu suspectul P.V., s-au deplasat în oraşul Rovinari, unde au amanetat telefonul mobil sustras şi au împărţit suma de bani încasată.

În dimineaţa zilei de 09.11.2012, în jurul orelor 09:00, în timp ce se deplasa pe str. 22 Decembrie 1989, suspectul C.M. a smuls din mâna unei persoane de sex feminin, un portmoneu, în care aceasta avea acte de stare civilă, suma de 1.000 lei şi un telefon mobil.

Urmare a probatoriului administrat, în data de 13 noiembrie a.c., poliţiştii au emis pe numele celor doi suspecţi ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore, C. M., fiind învinuit de comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat, iar suspectul P.V. de săvârşirea infracţiunii de tăinuire. Cei doi suspecţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 14.11.2012, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: