Tren spre Ucraina, cu plecare din Târgu Jiu

Compania Căilor Ferate Române (CFR) a introdus de ieri un tren internaţional care are oprire şi la Târgu Jiu. Este vorba de un tren internaţional ce circulă în direcţia Ruse-Lokoshoza (Ucraina) şi care va fi prezent în gara din Târgu Jiu în zilele de luni, marţi, vineri şi duminică.  „Este vorba de un tren internaţional care ieri a avut prima oprire la Târgu Jiu şi va avea în continuare în fiecare zi de luni, marţi, vineri şi duminică”, a declarat Daniel Brotea, şef Poliţie Transporturi Feroviare Gorj.

Târgujienii nu vor avea însă pentru prea mult timp posibilitatea de a pleca peste graniţă cu trenul chiar din oraş şi asta pentru că trenul internaţional este sezonier. „Trenul internaţional va circula până la data de 20.09.2010. Trenul este dotat cu vagoane couchetă şi este primul tren de acest fel care are oprire la Târgu Jiu”, a precizat Daniel Brotea.

Trenul Ruse-Lokoshoza ajunge în gara din Târgu Jiu în zilele de luni, marţi, vineri şi duminică începând cu orele 09.06 şi pleacă la 09.18 în timp ce la întoarcere ajunge la Târgu Jiu începând cu orele 20.00 stând în gară doar două minute.

Biletele de călătorie la acest tren pot fi achiziţionate şi din gara CFR Târgu Jiu.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: