Trențe, moloz și cutii aruncate peste tot

Polițiștii locali din Târgu Jiu sancționează aproape zilnic persoane care aruncă la întâmplare deșeuri. În ultimele zile au fost sancționate mai multe persoane care au aruncat sacii cu moloz lângă blocuri, deși o hotărâre de consiliu local prevede că trebuie contactat operatorul de salubritate, care contra cost vine cu un container special.

Polițiștii locali din Târgu Jiu au depistat joi un bărbat care depozita deșeuri textile pe un teren aflat în apropierea căii ferate, din zona străzii Pinului. În zonă a fost pus un container pe cheltuiala primăriei, dar acesta stă gol, localnicii preferând să arunce, în continuare, atât deșeuri textile, cât și gunoi menajer sau resturi provenite din construcții, lângă acesta.

“Ca urmare a celor constatate, polițiștii locali au aplicat sancțiune contravențională pentru depozitarea necontrolată a deșeurilor. De asemenea, contravenientul a achitat operatorului de salubrizare contravaloarea operațiunilor de igienizare a terenului și de depozitare a deșeurilor la un depozit conform”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Garda de Mediu a confiscat căruța respectivului.

Într-un alt cartier au fost găsite cutii de carton, deși acestea ar trebui desfăcute, împachetate și puse în containerele pentru ambalaje.

Galerie foto




Vizualizări: 1,368

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: