Trică dă din casă: Nicu Sarcină a avut o discuţie cu băieţii

Antrenorul revenit recent pe banca echipei intrate în insolvenţă în luna februarie, Eugen Trică, spune că insolvenţa este un lucru bun pentru echipa sa. Acesta a spus că Nicolae Sarcină a discutat cu jucătorii echipei ACS Viitorul Târgu Jiu şi aceştia au înţeles ce este insolvenţa.

Cu ocazia meciului dintre ACS Viitorul şi Ripensia, scor 0-0, antrenorul  Eugen Trică a revenit oficial pe banca echipei pe care a mai condus-o în acest sezon în șase etape, în intervalul etapelor 8-13, ulterior plecând la FCU Craiova, formație pe care a promovat-o în Liga 1 la finalul stagiunii trecute de divizie secundă.

Acolo a stat și mai puțin, conducând clubul din Bănie în doar patru meciuri, după care i-a fost reziliat contractul. Cum nu mai avea nici o altă variantă de a antrena în acest sezon, revenirea la o fostă echipă era singura sa posibilitate, conform regulamentelor FRF.

Trică a comentat și decizia patronului Nicolae Sarcină de a băga clubul în insolvență apreciind, contrar părerii majorităţii celor care nu şi-au mai recuperat banii de la echipele intrate în insolvenţă, că această procedură e bună: ”Nu trebuie să luaţi insolvenţa ca pe ceva rău. Insolvenţa e bună, e o reorganizare, salariile se vor plăti la timp. Domnul Nicu Sarcină a avut o discuţie cu băieţii şi ei au înţeles situaţia. Cred că va fi bine şi nu vor mai fi probleme financiare”.

Dacă e să întrebe însă doar pe cei de la Pandurii, jucătorii pot afla că aceia care au jucat la echipă în 2017 - 2018, după insolvenţă, şi-au primti banii abia după 4-5 ani sau deloc.

Cel mai probabil Trică nu ar mai fi avut aceeaşi părere dacă avea de recuperat şase salarii înainte de intrarea în insolvenţă, aşa cum are atacantul echipei sale, Vlad Rusu, care e neplătit de opt luni și a cerut rezilierea contractului.

Vizualizări: 1,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: