Trimis în fața instanței după ce a amenințat un primar din Gorj: Te tai în bucăți!

Un gorjean din Lelești a fost trimis în judecată după ce ar fi amenințat primarul cu moartea. "Te tai în în bucăţi", i-ar fi spus bărbatul primarului Laurențiu Turcilă. Totul s-a intamplat in 2020 si a pornit dupa ce barbatul ar fi vrut să schimbe fără drept un indicator de circulatie în localitate.

Primarul a vazut grozăvia chiar pe Facebook. Un amic al bărbatului transmitea totul pe internet și așa s-au sesizat autoritățile. Atunci, primarul i-ar fi cerut explicaţii, iar bărbatul a devenit recalcitrant, ameninţându-l pe primar: „Te tai în în bucăţi cât de curând“.


Turcilă a formulat plângere, mai ales că același localnic l-ar mai fi amenințat și în alte rânduri. În plus, s-a temut pentru viața lui mai ales că, a spus primarul în fața anchetatorilor, bărbatul este cunoscut în comună pentru comportamentul lui violent.

„De asemenea, persoana vătămată a mai declarat că sentimentul de teamă a fost accentuat şi de faptul că inculpatul a lansat în mediul online, cât şi în rândul comunităţii locale din Leleşti, ameninţări asupra integrităţii fizice şi a vieţii, de care acesta a luat cunoştinţă în mod direct şi indirect“, se arată în rechizitoriu.

Bărbatul care l-a amenințat a fost trimis acum în judecată.

Vizualizări: 1,937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: