Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trimis în judecată pentru trafic de droguri

Gheorghe Dumitru Hagi, un tânăr de 25 de ani din Târgu Jiu, a fost trimis în judecată vineri, 26 iulie, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc. Acesta este în arest preventiv ca urmare a perchezițiilor din 4 iulie, atunci având loc 6 percheziții domiciliare în județele Gorj și Olt.

“În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, polițiștii au descoperit 50 de grame de canabis, două grindere, un cântar de precizie, pliculeţe folosite la ambalarea drogurilor şi şase terminale mobile, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii au pus în aplicare și șapte mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunilor”, arăta IPJ Gorj într-un comunicat dat la vremea respectivă.

Practic, după procurarea cantităţii de droguri, tânărul le-ar fi porţionat, cântărit şi ambalat, iar, ulterior, le-ar fi vândut către consumatori din judeţul Gorj.

Dosarul va fi judecat la Tribunalul Gorj. În același dosar i se aduce și acuzația de conducere fără permis în formă continuată. (A.A.)

Vizualizări: 1,141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: