Trupul neînsuflețit al lui Onci va fi adus la Târgu Jiu

Apelurile făcute de tinerii proveniți din fosta casă de copii din Târgu-Jiu au dat rezultate și Claudia Oncica va fi adusă în România. Deși suma care s-a strâns este mult prea mică în raport cu costurile pentru un astfel de transport, o firmă de pompe funebre s-a oferit să o aducă pe Onci, așa cum era ea cunoscută, la Târgu-Jiu.

Claudia Oncica în vîrstă de 42 de ani și-a găsit sfârșitul la începutul acestei luni în Spania. Tânăra provenită din fosta casă de copii din Târgu-Jiu plecase de ceva timp, împreună cu iubitul ei, să muncească în străinătate.

Din păcate, Onci a suferit un accident vascular cerebral și a fost găsită chiar de partenerul ei zbătându-se între viață și moarte, în apartamentul în care cei doi locuiau. A fost dusă la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale, însă Onci nu a putut fi salvată de medicii spanioli de la Hospital Universitario Virgen del Rosio din Sevilla.

La auzul teribilei vești, foștii colegi s-au mobilizat imediat pentru repatrierea Claudiei, însă au reușit să strângă numai 500 de euro. Donații pentru repatriere și înmormântare se pot face în cont: RO39 BREL 0005 5040 9353 0100 (Săpun Remus), 0761908050 (REVOLUT). A se specifica - donatie repatriere Oncica Claudia!

Firma Rem Funerare s-a alăturat demersurilor de repatriere și Claudia Oncica va fi înmormântată în România, mai exact în comuna Giurgița din Dolj, la solicitarea surorii ei, dar mai întâi trupul lui Onci va fi adus la Târgu-Jiu.

”Mașina funerară a plecat din Spania. Cel mai probabil Claudia o să fie depusă vineri seara la capela cimitirului Șișești (Vădeni). Slujba de înmormântare și înhumarea o să fie în comuna Giurgița, județul Dolj, la solicitarea surorii ei”, a precizat Remus Săpun, administratorul firmei de pompe funebre,

Vizualizări: 20,948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: